Matsnack igen

Middagen blev sjukt god. Ett tips till er om ni inte hunnit marinera en fin bit kött är att stryka på soja och fransk senap direkt i stekpannan. Jag brukar stryka på det direkt då jag lagt i köttet, på den sidan som är uppåt. Köttet snabbsteks till det får en fin yta men är sådär gott och blodigt inuti. Mhm..! Det blir en himla fin smak av senapen och sojan tillsammans. Märk här att jag använder JAPANSK SOJA, kinesisk blir aldeles för stark och salt, inte gott att använda det såhär. :) Om jag tillagar kött på detta sätt så saltar och pepprar jag inte något. Väldigt god steksky dessutom.
 
Coleslawn blev sjukt god! Smaksatte med lite salt och peppar trots allt. det blev verkligen jättebra. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0