Nästa projekt a la lördagsgodis

Ja, med nästa projekt menar jag nästa bakningsprojekt. Eller ja, inte kan man kalla det att bara, men kvargglass ska göras! Prövat det någon gång? Fenomenalt gott, om man fixar rätt smaker. ;)
 
Min favorit är en glass på kvarg, mosade hallon, lite vaniljpulver och sötningsmedel.
 
Gör såhär:
Tina hallonen och mosa dem. Blanda med kvargen och smaka av med sötningsmedel och vaniljpulver till du fått en fin smak. Häll i en bytta och frys. Var jääättenoga med tiden och kolla den då och då, och rör gärna om ofta. Om den är i bara lite för länge så blir den stenhår och isig. Ta ut den då den precis börjat frysas och fortfarande är lite krämig. Suuuuuuuupergott! Och fyllt med protin från kvargen, vitaminer från hallonen och bara naturligt fruktsocker. Mumma. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0