Söndag

Helt ärligt så har helgen inte gått så jättebra. Har fuskat och druckit vin och käkat pizza. Gott som fan visserligen, men nu känner jag mig bara jävligt uppblåst och äcklig. Man märker så tydligt hur kroppen reagerar på skitmat då man inte äter den. Nåja, ligger fortfarande under 80-strecket, även om det är knappt. ;)

Dagens mat

Idag har jag inte följt dieten helt ut, men det känns helt okej. Det är ju fettisdag. :)

9: pulver naturdiet choklad
12: modifast bar
15: modifast chokladpudding + lite prover av andra pulver
20: semla!

Gott!

Modifast

Som sagt blev det en sväng förbi Apoteket för att köpa måltidsbarer från modifast. Valde smaken choklad och invigde dessa till lunch på väg hem från stan. Riktigt goda måste jag säga! Precis sådär lagom sega. Förutom lite hudprodukter införskaffade jag mig även ett paket vaniljshakes och ett paket chokladpudding. Bra att ha hemma om man vill variera lite, jag återkommer med recension då jag prövat de båda. :)

Dag två

Jag kunde inte låta bli att väga mig då jag gick upp. 80 kilo stannade vågen på. Ett kilo borta sedan igår eftermiddag, och två kilo borta sedan igår förmiddag. Vattnet i kroppen som säger hejdå antar jag. ;) Kul att se skillnad dock! Det motiverar ju en att fortsätta. :) Jag hoppas att jag aldrig behöver säga hej till de kilona igen, utan att jag kan få behålla dem borta. Drömmen. :)

Nåja, jag är barnsligt motiverad och peppad, trots att jag tyckte gårdagskvällen var hemskt svårt. Det krävdes all min viljestyrka för att inte äta något, men jag lyckades! Jag tycker att det är lättare att faktiskt hålla sig till vad man lovat då man skriver ner allt såhär.

Gårdagens mat:
9: en påse naturdiet choklad
12: en påse naturdiet choklad
15: en påse naturdiet choklad
18: en påse Allévo potatis och purjolökssoppa
21: en påse naturdiet choklad

Just ni sitter jag med en frukost i form av en påse pulver choklad. Jag börjar faktiskt att tycka de är riktigt goda. :) Om ett par timmar ska jag ta en sväng in till stan för att inhandla en shake. Jag ska även pröva modifasts måltidsbarer, jag tror det kan vara lättare att stå emot att äta något på eftermiddagarna om jag kan ta en bar istället för en påse pulver.
Ett måttband ska jag också inhandla så jag kan ta mina mått! Vet inte hur, men jag har lyckats slarva bort mitt förra. ;)

Jag kan även tipsa om...

Allévos app där du enkelt kan bokföra och följa din viktminskning. :) Yay~!
http://www.allevo.nu

Första dagen på pulver

Första dagen med pulver har gått försvånansvärt bra hittills, men det är alltid kvällen som är svår och jobbig. Än så länge har jag "ätit" tre påsar med smaken av choklad. Det är den enda smaken av shake som jag har provat, men jag gillar den. Jag tycker att den är helt okej. Jag äter naturdiets version av pulver, och jag tycker inte att den har samma skarpa bismak som nutriletts chokladshakes har, men det är väl individuellt antar jag. :)

"Middagen" kommer jag att äta strax efter 18, och istället för choklad ska jag käka allevos soppa med smak av potatis och purjolök. Den är god, men ganska smaklös. Hur som helst är det gott att få i sig något varmt, det känns mer matigt. :)

Kämpa, kämpa, kämpa!
Ska leta upp härliga motivationsbilder och pränta in i hjärnan. Det här fixar jag.

En snygg mage har muskler.

Invägningen

Min startvikt är 81 kilo.

81 jävla kilo.

Hur har jag låtit det gå så här långt? Nåja, bara att spotta i näven och sätta igång. :)

20 kilon bort

Välkommen till min blogg! Här kan du följa mig i min kamp mot att tappa 20 kilon. Jag har alltid levt ett väldigt aktivt liv, och varit i en fantastisk form, tills jag blev skadad för några år sedan och inte kunde träna alls. Kilona kom smygande och nu är det dags att tappa de igen. Till sommaren är jag klar med rehabben och kan börja träna ordentligt, fram till dess kommer mitt fokus ligga på att tappa överflödig vikt så att jag kan sätta igång ordentligt sedan. :)

 

Jag kommer börja att kickstarta med att gå på pulverdiet några veckor. Detta skulle jag ALDRIG göra i kombination till träning, det är hur dumt som helst. Jag kommer använda det som en ren komigångsnabbt lösning för att förhoppningsvis bli än mer motiverad av att se kilona på vågen minska lite. Jag kommer även göra detta för att få in fasta matrutiner och få bort socker- och fettberoendet.

 

De här första veckorna kommer verkligen bli en utmaning för mig, så peppa gärna och lämna kommentarer. :)

 

Kramar!


RSS 2.0