A very merry xmas

Ett gott nytt år och god jul!



Firar dagen före hos papi och hans tjej. Ikväll blire gröt och dopp i gryta. Asmysigt!

Tankar om julmat och det nya året

Sitter i fina hemmet i fina Luleå med fina hunden som tultar runt och en syster som är hemma fran tockholm. Kan det bli bättre? :) Snart ska vi ut på knökfulla stan och handla de sista julisarna, sedan blir det mathandling på ICA och fonduelagning. Ikväll blir det kaffe hos papi och hans tjej, för att avslutas med bio. The Hobbit. Igen. Med systern. ♥ Kommer bli epic. 
 
Jag satt och funderade för mig själv... Hur känner jag egentligen inför detta med julmat och julgodis, inget gym och pisskallt ute...? Det känns faktiskt helt okej. På julen ska man bara vara och njuta. Kommer lägga på mig några kilon igen, men det gör inget. Jag har ändå lyckats så bra under hösten. Nästa "termin" kör jag slutspurten och fixar biffen. Når mitt mål. Inga tvivel. ♥ Ska lägga upp en sjuhelsickes plan och peppa mig själv något djävulskt. Då har jag något vettigt att göra i solstolen. ;) Här ska kilona försvinna och musklerna spännas!
 
Jag vet att jag kommer lyckas. Det finns liksom inget val. Nu de senaste veckorna har jag stannat upp i viktnedgången på grund av mycket jobbigt och hemska sjukdomar runt omkring mig, vilket jag valt att inte skriva om här i bloggen. Det har varit fruktansvärt jobbigt och jag har tillåtit mig att ta en paus i livet, om man kan uttrycka det så. Men nu känner jag styrkan återvända! Jag är piggare och gladare. Idag var nog första gången jag verkligen skratat högt på länge. Det behövdes. 
 
Så jag ser endast en ljus framtid med träning, styrka (både fysiskt och mentalt) och många skratt. :)
 
En grym kvinna! Även om hon nu är tecknad. ;) En av e serier som jag växte upp med, tack var det min grymma mamma. Detta lärde mig att man kan vara stark, ödmjuk, snäll, känslomässig och ha en jäkla självrespekt! Det ena behöver inte utesluta det andra.
 
 
Puss på er, och ha en bra jul!

Julgran




Hellu!

Det ekar lite tomt här på bloggen, men det ska bli ändring på det snart. Har några fina inlägg planerade som ska dyka upp nu innan jul. 
 
Jag är som sagt hemma i älskade Luleå igen. Idag har jag rotat fram granen ur förrådet, städat och pysslar i gästrummet ovh försökt organisera upp mina kläder. Gick halvbra. ;) I måndags höll jag knäkontroll som träning för mina friidrottare. Nu idag blir et sprint och imorgon spänst och hoppstyrka. Kommer bli kul, längtar alltid efter friidrottsungarna då jag är i Umeå. :)
 
Nåja, just nu myser jag till Familjen Addams och planerar hur jag bäst ska kunna färga min långkjol svart. Ute faller snön och snart ska jag hämta sushi i stan med en god vän. Börjar känna lugnet inom mig nu, och det har varit efterlängtat. 
 
Ha det bra nu!

Paus

Hejhej! Lite bloggade nu, beror på semester i hjärnan.. ;)


Bästa vännerna

Vilar i köket efter busrundan. :)




Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen tillbaka i Luleå! Firade med att baka macarons!




Goddag!

Sitter och drömmer... Om mitt framtida liv. Ett hus på landet, gröna ängar, skogar och havet. Kossor, hästar och höns. Hunden och katten. Och kaninen. Egenodlade grönsaker, skira gardiner som fladdrar i vinden, bad i natten, egenkokad körsbärssaft och vaniljdrömmar. Fruktträd, badbrygga, gamla vitmålade möbler. Trasmattor, långkok, sommarsallad och familj. Vildmark, äventyr, resor och värme. Gympadojor, löprundor och funktionell träning i skogen. Gräset mellan tårna. Te och tända ljus.
 
Jag kommer inte vara helt nöjd förrän jag är framme. ♥
 
 
 

mys

Sista skoldagen innan jul avklarad! Jag firar med supernatural och tomatsoppa!




Dagens träning

Förutom de sedvanliga promenaderna så ska jag utmana mig själv med en liten hemmautmaning. Någon som är på! Jag tänker mig 20 stycken enbensbenböj under dagen, och 100 chrunches. Inte mycket eller svårt alls, men bara för att kicka igång musklerna efter deras sega vila. ;)
 
Enbensbenböjen är rätt tunga och jobbiga, och jag HATAR att träna mage. Därför fick dessa skönheter förgylla dagen.
 
Avklarat hittills:
Enbensbenböj: 4/20
Chrunches: 20/100
 
Updaterad 12:45

Godmorgon!

Ja, det är faktiskt morgon här hos mig. Har en ledig dag så tog en rejäl sovmorgon då natten var rätt dåligt. Somnade sent och så. Men vaknade upp till världens bästa nyheter typ, jag klarade tentan som jag var säker på att jag kuggade. Med näst bäst betyg också! Jävlar vad bra det kändes! :) Heja mig! Så nu kan jag släppa det och gå vidare. :D
 
 
 
 
 
 
Jag har tvättid nu så det enda jag hunnit göra idag är att springa och köpa tvättmedel. Första maskinen är i och jag ska nog laga till en riktigt god frukost till dagens avsnitt av julkalendern. ♥
 
Hoppas ni får en sjukt bra dag.

Julmusik

Denna låt är julmusik från mig. Cirka 2:10 in i låten... Mhm, det ger mig alltid gåshud. Rösten. ♥ Helt jävla galet.
 
 
Har hursom pratat med finaste vännen en timme, och med bästa systern en halvtimme. Är på lite bättre humör nu! Juice! :)

Mat

Humöret speglar sig i maten för mig. Är det så för er också? Idag har jag ätit:
- en kopp kaffe med mjölk
- två saffransbullar
- leverbiff (alltså bara biffen. Inget tillbehör.)

Jättedåligt. Verkligen. Skärpning!


Får jag klaga?

Dum fråga, det gör jag ju ändå.. :) Det mesta idag har gått rätt kasst och jag har spenderat fem timmar med att glo upp i taket utan att ha varit inspirerad att göra något alls. Trött och uttråkad, och orkar inte riktigt ändra på något. Inte idag.

Har powerwalkat i en timme iallafall. Alltid något. Tror jag ska knata till affären och köpa juice. :) Vitaminer! I need it.

Dags att tagga till och kämpa igenom dessa sista dagar.


Det är en vacker dag trots allt




Tung dag

Idag har jag tenta och grupparbete, men det känns helt okej och ganska kul. Däremot sker en mycket tråkig grej i den delen av mitt liv som jag gärna inte skriver om på internet. Det handlar om hjärntumör som förhoppningsvis inte ska finnas där. Så jag är lite skakis och har småångest, och ber till alla högre makter att det ska se fint ut. Kan knappt koncentrera mig på något alls, så att skriva tenta känns inte optimalt. Men jag drar på ett leende och kämpar på iallafall.
 
Kram på er!
 

Bored...




Massage

Efter en svettig massage av en muskulös elitidrottare (fan vad tungt det är att massera ibland!) ska jag hem till denna snygging!




Bra dag

Det blev adventsfika hos en kompis, hämtning av biobiljetterna, snabbstädning och sedan lussebullebakning i några timmar. Fasiken vad goda de blev! Riktigt saftiga och bra, inte alls lika torra och tråkiga som vanliga lussekatter blir. Dessa gjordes i samma "form" som kanelbullar och fylldes med smör, socker, vaniljsocker och massa riven mandelmassa. Mmmmhm, sjukligt gott.
 
Har marinerat morgondagens middag, lövbiff! Ska bli gott. Länge sedan jag åt kött känns det som. 

Finally

<3




Morgonmys

Jag och hunden har grävt ner oss i soffan med filtar, yogi tea, julkalendern och så mycket bättre. Om ett tag blir det städning, promenad, glögg, tabata och lussebullebak! :D




Energiladdning, helgen och nörderi

Hej mina vänner! Livet är bra? Här är det det. 
 
Jag och hunden drog på julmarknad med en kompis tidigare under dagen. Det var himla mysigt och vädret var toppen. Bara några minusgrader, mycket snö på marken och ett lätt mjukt snöfall i luften. Perfekt. Och hunden hade skitkul. Lilla hjärtat. ♥
 
Annars känner jag mig fortfarande rätt trött och håglös, men efter ett par timmars rent och skärt NÖRDERI (eller ja, mest har jag väl dregglat över Chris Hemsworth och hans fina muskler) är jag nu pigg och glad! :) Dessutom är biljetter till THE HOBBIT bokade på lördag. Aaaahh, fattar inte att jag ska se filmen om en vecka! Ska parta dynet runt fram tills dess! :D Det ska firas med middag och mys på stan med familjen. Jävlat säkert. Fan så bra. Taggad. Ska se den i 3D och high frame rate. Det bästa is only good enough. 
 
 
Tror att folk har svårt att förstå hur glad jag är för filmen. Tolkiens verk har följt mig under min uppväxt och de betyder otroligt mycket för mig. De kommer alltid göra det. I otaliga år har jag väntat på denna filmen, och nu är det bara en vecka kvar.  E n . . .  V e c k a . Sjukt.
 
 
Nåväl, back to the point... Jag tar denna helgen som en uppladdning av batterier. Har köpt ett gott Yogi Tea med mycket smak av kanel, lite plommon och en sweetie. Har aldrig smakat en sweetie förut, men det ser ut som en grön grape fruit. Jag är hemskt dålig på att äta frukt, men idag var jag jättesugen. Kanske är det ett tecken på vitaminbrist? Det hade inte varit så otroligt faktiskt. Det kanske är därför jag är så trött och dan? 
 
I dag har jag för övrigt glott på otaliga avsnitt av sköna The Addams Family och skrattat mig till tårar åt den för mig nostalgifyllda Rocky Horror Picture Show. En sovande hund i knäet och dagen var gjort. Imorgon blir den en tvåtimmars powerwalk till stan och tillbaka, samt ett tabata-pass! Brukar ni träna tabatainspirerat? Det är sjukt kul! Och jobbigt! :)
 
 
Puss på er.

kvällspromenad

<3




Att vara annorlunda?

Annorlunda tycker jag är både ett fint och ett fult ord. Fult som fan eftersom det utesluter människor och skapar en utanförskap. Vackert eftersom det tillåter människor att vara sig själva och vara speciella. Men varför är det inte normalt att vara annorlunda? Är inte ALLA människor annorlunda? Precis som smaken, ögonfärgen och fingeravtrycken.
 
Under min uppväxt har jag stått ut med människor som ifrågasatt min musiksmak eller klädstil. Människor som säger att jag lyssnade på metal som 13-åring bara för att sticka ut, för att skapa drama. What? Det är helt absurt. Jag var duktig i skolan med fina betyg, tillbakadragen och snäll. Jag lyssnade och lyssnar på metal för att jag älskar musiken. Jag klädde mig i svart för att jag trivdes i det. Jag använde nitar för jag tyckte det var fint. Nu älskar jag fortfarande svart, men föredrar spets istället för nitar. Jag lyssnar på samma musik och älskar den lika mycket nu som då. Ni vet känslan då det pirrar i kroppen och man får ett halvt lyckorus, bara för att det är s å  j ä v l a  b r a .
 
Som tur var har min mamma, pappa, syskon och vänner alltid stöttat mig. Har haft turen med föräldrar som sa "BRA att du är sig själv. Skitbra!". Jag har alltid varit trygg i mig själv, GILLAT att vara en ensamvarg och kan tillbringa timmar i musikens värld. Jag har alltid gillat böcker och fantasy, drakar och ockult. Det är jag. Att folk sedan påstår att människor HITTAR PÅ att de gillar dessa saker är nästan förnedrande. Kan inte människor acceptera att folk är olika och att det är bra? Min favorittid på dygnet är natten då stjärnorna är uppe och det är mörkt och tyst ute, hösten är favoritårstiden, metal ger mig sköna rysningar längst ryggen och en sminkning är snyggast då den är dramatisk och svart.
 
MEN..! Jag älskar somrarna vid havet, jag är träningsfantast, jag lyssnar på koreans pop då jag städar, och min lägenhet är inredd med vita möbler, cupcakes och rosa fina blommiga tallriksunderlägg. Ena dagen har jag jeans och en rosa kofta, andra dagen långtjol och spets. 
 
Bara för att jag gillar svart betyder inte det att jag haft en dålig uppväxt. Den var den bästa tänkbara. Bara för att jag lyssnar på metal behöver jag inte avsky träning. Bara för att jag gillar natten hatar jag inte att sola. Bara för att jag diggar döskallar betyder inte det att jag ÄLSKAR att bläddra i modetidningar. Bara för att jag torkar örter betyder inte det att jag inte lyssnar på RIX FM varje dag på väg till skolan.
 
Blir ärligt talat trött på insnöade inskränkta idioter som tror att världen är enbart svart eller vit. Jag kanske lever i en patetisk bubbla, men jag trodde att folk växte upp och mognade? Att alla inte var stereotyper? Spelar det någon roll om du och jag lyssnar på metal eller pop? Om vi gillar svart eller rosa? Eller båda? Vi är väl lika fina människor för det?
 
Eller?
 

Att lyssna på kroppen

Dagen gick ihop trots allt! Och det har varit roligt. :) Elementet funkar, arbetet är snart klart, massagen var kul och jag är hemma i sköna läggan. Den enda frågan som återstår är vad jag sak göra till middag. Kanske svänger jag förbi affären och gör goda fullkornstortilla-pizzor? Enkelt och GOTT. Har det mest hemma, bara en ädelost som också ska köpas för att det ska gå ihop. 
 
Nåja, som ni kanske märkt har träningen snällt fått vika åt sidan den senaste veckan då skolan tar upp så mycket tid. Nog är det klart att jag hade hunnit pressa in träningen om jag verkligen velat, men jag prioriterar inte den just nu. Jag är trött och min kropp skriker "NEJ. SOV." och det är precis vad jag ska göra. Jag tänkte gå till gymmet i går och pratade med mamma i telefon innan. Hon sa "Emma, du låter full. Du sluddrar." varpå jag svarade "Ja, jag är spiknykter men rätt trött". Mamma avslutade med ett "Du, gå och lägg dig. Ditt huvud hänger inte med och skriker därför nej. Du måste vila". Min mamma känner mig så väl. För några år sedan var jag så stressad att hjärtat flippade ur. Var ofta hos doktor med ekg där en period. Idag var första gången på länge jag fick hjärtklappning igen. Lyssnar på kroppen och vilar. Känner man sin egen kropp är det otroligt viktigt att lyssna på den, och inte vara tvärtjurig och köra på fast man behöver en paus. 
 
Alltså, skolan får den mesta av min energi just nu. Det känns bra och fint prioriterat. Lite får man ju ändå svettas med dans, hundpromenader, minst 1 timmes powerwalk per dag, och fysiska tester i skolan. ;)
 
Och förresten! Idag är det torsdag!
TORs dag.
 
 
 
 
Puss på er. :)

Lunch

Godaste tomatsoppan till lunch! Ser inte överdrivet aptitlig ut på bilden dock. Tur att skenet kan bedra ju... ;)

Massage avklarad , snart handledning!




Torsdagen

Hej! I dag är jag pigg och glad och har laddat med tända ljus och kaffe. Dessutom kanske elementet börjar fungera idag? Det är sjukt kallt här nämligen. Har inte haft ett fungerande element sedan i somras. Kall hela vägen in i benmärgen nu liksom. :D
 
Idag är det grupparbete, handledning för projektarbetet och massage av en av "mina" elitidrottsstudenter. Kul! Blir intensivt och högt tempo hela dagen, så förhoppningsvis blir mycket gjort. Jag är peppad. Har ju god lunch. Tomatsoppa. :D En stor jävla portion också. Kommer bli enormt mätt. 
 
Hur som haver, jag börjar se slutet på allt vad stress i skolan heter. Snart är jag ledig för julen, bara en vecka kvar nu. Känns fantastiskt skönt och det gör att jag orkar hålla någon slags motivation uppe. Men nu ska jag kleta på ansiktet och dra iväg till skolan. Hoppas ni alla får en bra dag!
 
 
Mina bästa. ♥

Godaste tomatsoppan

Gjorde en tomatsoppa igår, helt efter recept taget ur huvudet. Jag har funderat på att slänga ihop en ett tag nu, och igår var jag så trött att jag inte orkade göra något ansträngande. Somnade dessutom vid nio-tio. Behövde det. Mår bra idag. :)
 
Du behöver:
1 liten burk ansjovis
2 klyftor vitlök
1 gul lök
Smör
2 burkar krossade tomater
Vatten
Kryddor/buljong
Sött
Halloumi
 
Gör såhär:
Riv vitlöken och den gula löken. Lägg i smör i en kastrull, och fräs löken i detta. Öppna ansjovisburken och lägg i filéerna. Rör runt och fräs tills ansjovisen upplösts. Låt fräsa till löken är mjuk. I med tomatburkarna och ansjovisspadet! Lite vatten ska i och eventuella kryddor och buljong. Jag hade i lite salt, lite peppar och massa örter. Lite socker, jag använda ljust muscovado, för att bryta syran. Låt puttra ihop tills tomatsoppan känns och smakar bra. Hacka halloumi och häll i soppan. MMMMMM... :)
 
Servera medan soppan är riktigt varm och halloumin är mjuk. 

Jag idag


Kvällens filmtips

...blir en av mina sedan läge favoriter, The Rocky Horror Picture Show. Denn pärla till spelfilm gjordes under 70-talet och baseras på pjäsen The Rocky Horror Show. Den är fantastiskt rolig och framåttänkande, och en riktig klassiker. Alla bör ha sett denna minst en gång.
 
Kort och gott handlar filmen om ett nygift par som, under en stormig natt, tvingas söka skydd och hjälp hos den extremt excentriske Dr. Frank-N-Furter. Dr. Frank-N-Furter är spelad av Tim Curry:
 
 
Vi alla känner igen honom, då han dyker upp på filmduken regelbundet. Då jag i min ungdom såg Rocky Horror vann han min respekt till 100 %. 
 
Dr. Frank-N-Furter:
 
 
 
Dr. Frank-N-Furter har ett stort hus där det är ständig fest, personer som är lika excentriska som honom själv dansar, hoppar och gudvetvad genom huset. Dr. Frank-N-Furter själv har kämpar dock med ett ständigt pågående quest, att tillverka den perfekta blonda muskulösa mannen. Denne man kallas Rocky:
 
 
Ptja, blond och muskulös är han iallafall.
 
Det stackars nygifta paret tvingas tillbringa natten hos Dr. Frank-N-Furter, och de båda hamnar naturligtvis i hans klor, på ett eller annat sätt. 
 
Tillslut flippar hela filmen. Såklart. Underbart. ♥
 
Min favoritlåt i filmen, underbara Sweet Transvestite, och Dr. Frank-N-Furters entré.
 

Alltså, är ni inte fast nu så vet jag inte vad. Jag avslutar med denna bild, för en bild säger väl mer än 1000 ord? Dessutom är filmen så urflippad att jag inte ens närapå kan förklara vad den handlar om. Bättre att slänga upp en bild då? ;)
 


Hej världen!

Jag är hemma och trött. Jobbade stenhårt på skolan idag, allt för att bli klar med projektarbetet så snabbt som möjligt. Jag vill hem till Luleå! Bara två veckor bort nu. ♥
 
Det riktigt svider i ögonen, och jag vill helst krypa ner under täcket, men jag har en lasagne att laga, så lite får jag vänta iallafall. Det blir en vegetarisk lasagne med bönor, kesella och ost. 
 
Slänger upp ett par bilder på dagens jag snart!

Dansen

Faaaaaasiken vad kul det var! En och en halv timme av intensivt studtsande, rullande och slängande skapade en skön brännande känsla i mage och ben, samt ett härligt svettigt träningspass.

Det finns nog inget som är så kul som att dansa.

Måndag

Ja, sköna måndagen är egentligen snart slut, men för mig känns det som den precis har börjat. Den praktiska examinationen gick bra, och nu väntar modern dans på balettakademin. Är nog inte hemma förrän sent ikväll. Eller ja, kring 10 blir det väl. Det är -15 grader ute, så jag tror faktistk att jag tar bussen. "Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder" stämmer visserligen, men jag har inte riktigt ställt om mig till vintertemperatur än. Jag fryser ****** av mig varje gång jag går utanför dörren.
 
Nåja, har laddat upp med löksoppa, och snart är det dags att hoppa på bussen.
Ha en bra dag!

Löksoppa + vikt

Vikt: 75 kg
Yey, jag lyckas faktiskt denna gång att inte gå upp eller pendla så mycket. 9 kg borta sedan augusti. Känns som jag kommer lyckas att få bort totalt 10 kg till jul. :)
 
Nåja, jag har tenta idag, eller snarare en praktiskt examination som testledare för åstrandstestet. Ska bli kul faktiskt! Smått nervös, men det blir nog bra. Laddar upp med löksoppa till lunch. Den står på spisen nu och ska få puttra ett tag, men den är redan god. Och nyttig. :)
 
Du behöver:
4 gula lökar
2 vitlöksklyftor
Fransk senap
Sambal oelek
1,5 tärningar hönsbuljong
Vatten
Ingefära
Vitpeppar
Smör eller olja
Socker/agavesirap/sötningsmedel
 
Gör såhär:
Grovhacka löken och fräs mjuk i smör/olja. Skiva vitlöken tunnt och höll i, låt fräsa med ett tag. Klicka i senap, knappt en matsked, och en liten klick sambal. Rör om så allt blandar sig. Häll i vatten tills lagom konsistens och smula i buljontärniningarna. Snör i lite socker eller annat sött för att balansera upp smakerna. I med lite vitpeppar och mald torkad ingefära och rör runt. Låt puttra tills det smakar bra och klart. 
 
Gott, nyttigt och enkelt att göra. Billigt också. :) Av detta får jag nog 4 portioner. Hela satsen soppa innehåller under 500 kcal, vilket betyder att det blir ett rätt lite kcal per portion. 
 
Jag kommer servera min soppa med lite ismulad ädelost. 
 
Kram på er och ha en bra dag!

Rastlös

Jag är rastlös. Så rastlös att jag till och med målade läpparna i brist på annat att göra. ;)
 
Nåja, vad gör jag annars, förutom att vanka av och an i lägenheten med spetsklänning och svarta klackar? Pysslar med mina stackars växter som får alldeles för lite uppmärksamhet, städar, putsar, bränner hemmgjorda rökelser och bläddrar i min fina bok om världens samlade magi. Spännande grejer. Månen har förresten vänt från fullmåne och håller på att bli mindre. Då är det bäst att önska för förminskande händelser, exempelvis att tappa vikt. Så skicka en fin önskan till månen om ni ser den ikväll. I will. :)
 
Jag har verkligen fantastiskt tråkigt och det bara kryper i fingrarna. Om det inte var så sent hade jag dragit till gymmet. Kanske man ska göra iallafall? Synd att jag har tester imorgon och inte får träna ett dygn innan.
 
Förövrigt var jag duktig och tog en macka istället för fika på adventsmyset idag. Inte någon big achievement kanske, då jag alltid hellre äter mat än sött. ;)
 
SÅ i min brist på annat tänkte jag presentera det bandet som fick mig att verkligen bli fast i metal. Som alla vet finns det olika sorters metal, jag föredrar melodisk och framförallt symphonic metal i olika former. Lite mjukare och väldigt melodiös metal. Det bandet som fick mig att verkligen bli hocked var Nightwish, och specifikt denna låt:
 
Dead to the world
 
Hörde en prewiew av den innan skivan hade släppts (för typ 11 år sedan), och blev helt såld. Förbokade skivan på studs och var dökär. Innan hade jag lyssnat på Alice Cooper och liknande. Det är rätt kul att just denna låt fick mig att fastna för bandet, då de flesta andra av de äldre låtarna har en helt annan stil. Hihi... ^^
 
Jag lyssnar fortfarande på Nightwish, men de äldre låterna som gjordes under 90-talet, och i början av 2000. De gamla favoriterna hänger kvar, även om bandet nu producerar musik som jag personligen inte alls gillar.
 
Nej nu har jag tramsat klart, promenaddags.

Första advent

Helluuu~! Trevlig första advent! Jag ska fira genom att promenera till skogis för adventsfika med ett par vänner och stickningen. Ett glas glögg ska jag nog klämma ner iallafall, för att kompensera powerwalken dit och tillbaka. ;)
 
Annars håller jag mig på en jämn vikt, 75 kg. Men ett till ska bort nästa vecka! Pepp pepp pepp! Kommer ha massa tid för att träna då, tjoho! Kommer bli fina veckor fram till jul! Jag ska försöka lägga upp ett trevligt träningsprogram här, vi får se vad som händer. 
 
Nåja, jag ska hoppa i duschen och kleta på mitt ansikte. Ha en trevlig söndag, och en fin första advent!
 
Mig och min förra hund då han fortfarande var valp. Jag saknar han extra mycket idag. ♥ Hade han fortfarande varit här hade han fått fira med ett riktigt stort märgben och ett gäng pussar. Lilla Elsa ska få en god ostmacka istället. Hon är inte så bra med ben. Vill liksom svälja de hela. ♥

Godkväll mina fina Internetvänner

Allt bra med er? Jag mår toppen. Har inlett december med julkalender och påbörjan av julbaket. Tänkte köra en liten grej varje lördag, så blir det mysigt och bra, men inte överdrivet mycket. Tryfflar fick det bli idag, en sats med chili och en med lakrits. Mmm.. :)
 
Annars har dagens bestått av The Addams family, tända ljus, risotto, fint sällskap, shrek och lite Perception. Kan inte gå fel liksom! Lite glögg och light julmust har också hängt med på ett hörn. Till lunch/mellis blev det goda fetaostfyllda äggmuffins. SAY NO MORE liksom. Fetbra dag.
 
Nu ska jag rund av kvällen med att sticka på mina armvärmare (efter att ha tillbringat en timme med att trassla ut garnnystanet som min kära hund massakerade totalt) tillsammans med familjen Addams. ♥
 
 
 
Helt okej lördagskväll! ♥

RSS 2.0